
PREMIUM TOSTATO
«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.

PREMIUM UVA
Τανίνες από φλοιούς των σταφυλιών, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.

PREMIUM WHISKY LATTONE
Ελαγιταννίνες από αμερικάνικη δρυ, συνεισφέρουν με νότες καπνού και κακάο, πολύ “μαλακές” οργανοληπτικώς.

PREMIUM ZINFANDEL
Sacc. cerevisiae, (επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή του Salento της Ιταλίας), αντοχή σε 19,65% vol, υψηλή παραγωγή γλυκερόλης, πολύ χαμηλή προσροφητική δράση επί των ανθοκυανών

PVPP
Υψηλής καθαρότητας P.V.P.P. με ισχυρή προσροφητική δράση. Αποτελεσματικό σε δόσεις (κατά μέσο όρο) πολύ χαμηλότερες σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου.
- προηγούμενη σελίδα ...
- 10 ...
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21 ...30...
- επόμενη σελίδα