Αποτελέσματα: 193

PREMIUM TOSTATO

«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.

PREMIUM UVA

Τανίνες από φλοιούς των σταφυλιών, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.

PREMIUM VINACCIOLO

Προέρχονται από γίγαρτα ώριμων σταφυλιών, πλούσιες σε κατεχίνες και προκυανιδίνες, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.

PREMIUM WHISKY LATTONE

Ελαγιταννίνες από αμερικάνικη δρυ, συνεισφέρουν με νότες καπνού και κακάο, πολύ “μαλακές” οργανοληπτικώς.

PREMIUM ZINFANDEL

Sacc. cerevisiae, (επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή του Salento της Ιταλίας), αντοχή σε 19,65% vol, υψηλή παραγωγή γλυκερόλης, πολύ χαμηλή προσροφητική δράση επί των ανθοκυανών