Αποτελέσματα: 199

PREMIUM SUPERTUSCAN

Sacc. cerevisiae, επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή Sienese Hills της Ιταλίας), αντοχή σε 17% vol,  δεν παράγει πτητική οξύτητα, ενώ η πολύ μικρή μείωση του μηλικού οξέος που προκαλεί ευνοεί την μετέπειτα έναρξη της MLF.

tiol-web1

PREMIUM TIOL

Sacc. cerevisiae, για την παραγωγή σύνθετων, «κομψών» και αρωματικών οίνων, κρυόφιλο στέλεχος, ιδανικό για την έκφραση των θειολικών ενώσεων (3ΜΗ, 3ΜΗΑ) σε ποικιλίες όπως Sauvignon Blanc, Riesling, κ.α.

PREMIUM TOSTATO

«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.

PREMIUM UVA

Τανίνες από φλοιούς των σταφυλιών, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.

PREMIUM VINACCIOLO

Προέρχονται από γίγαρτα ώριμων σταφυλιών, πλούσιες σε κατεχίνες και προκυανιδίνες, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.