Αποτελέσματα: 196

PREMIUM ROUGE 30R

Sacc. cerevisiae, (επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από το Bordeaux), αντοχή σε 17% vol, απόδοση 0,057% vol / gr σακχάρων, θερμοκρασιακό εύρος 11-30 OC, 25-35% αποικοδόμηση μηλικού οξέος, χαμηλή παραγωγή SO2.

PREMIUM SAUVIGNON

Sacc. cerevisiae, για την παραγωγή σύνθετων, «κομψών» και αρωματικών οίνων, κρυόφιλο στέλεχος, ιδανικό για την παραμονή του οίνου πάνω στις λεπτές λάσπες (“sur lies”).

PREMIUM STAB

Ταννίνες για την αντιοξειδωτική προστασία λευκών οίνων, την ενίσχυση της δομής και του όγκου, και επίσης για την σταθεροποίηση του χρώματος σε ερυθρούς οίνους.

PREMIUM SUPERTUSCAN

Sacc. cerevisiae, επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή Sienese Hills της Ιταλίας), αντοχή σε 17% vol,  δεν παράγει πτητική οξύτητα, ενώ η πολύ μικρή μείωση του μηλικού οξέος που προκαλεί ευνοεί την μετέπειτα έναρξη της MLF.

PREMIUM TOSTATO

«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.