Αποτελέσματα: 188

PREMIUM STAB

Ταννίνες για την αντιοξειδωτική προστασία λευκών οίνων, την ενίσχυση της δομής και του όγκου, και επίσης για την σταθεροποίηση του χρώματος σε ερυθρούς οίνους.

PREMIUM SUPERTUSCAN

Sacc. cerevisiae, επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή Sienese Hills της Ιταλίας), αντοχή σε 17% vol,  δεν παράγει πτητική οξύτητα, ενώ η πολύ μικρή μείωση του μηλικού οξέος που προκαλεί ευνοεί την μετέπειτα έναρξη της MLF.

PREMIUM TOSTATO

«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.

PREMIUM UVA

Τανίνες από φλοιούς των σταφυλιών, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.

PREMIUM VINACCIOLO

Προέρχονται από γίγαρτα ώριμων σταφυλιών, πλούσιες σε κατεχίνες και προκυανιδίνες, ιδανικές τόσο για την αντιοξειδωτική τους δράση, όσο και για την σταθεροποίηση του χρώματος των οίνων.