Οίνοι φρουτώδεις

 

Οι διαδικασίες TUTTIFRUTTI® είναι το αποτέλεσμα της επιστημονικής συνεργασίας του R&D τμήματος του Vason Group, με πολλές εταιρίες και ινστιτούτα βιοτεχνολογίας.

Είναι μια συνεχής, ομαδική εργασία, για να συνοψίσουμε τα πάντα σε μία πρόταση, με σκοπό την συγκέντρωση μιας σειράς παρατηρήσεων, εμπειριών και γνώσεων, με σκοπό την δυνατότητα παραγωγής κρασιών τα οποία να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Οι διαδικασίες TUTTIFRUTTI® είναι η φυσική εξέλιξη της διαδικασίας PFP (Precise Fermentation Process), με βάση την οποία προσπαθούμε να πάρουμε από την αλκοολική ζύμωση όλο το δυναμικό της ποικιλίας, δίνοντας στους ζυμομύκητες, πιθανώς κατά περίπτωση και στα γαλακτικά βακτήρια, το κατάλληλο περιβάλλον/υπόστρωμα δράσης.

Προϊόντα όπως οι ζύμες VP5, το ένζυμο Zimafruit, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ενισχύουν τις φρουτώδεις αρωματικές συνιστώσες κάθε ποικιλίας.

Στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι η επιλογή των παραγόντων θρέψης: το V Starter Fruit, το V Starter Premium®, προσδιορίζονται και πλέον αναφέρονται ως ενεργοποιητές τέταρτης γενιάς,  σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο San Michele all’Adige (IASMA).

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με τη διαδικασία TUTTIFRUTTI®