Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
Αρχική » Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Μια από τις πλέον δύσκολες πτυχές κατά τη διάρκεια της οινοποίησης λευκών οίνων είναι η διατήρηση της “φρεσκάδας” τους και η αποφυγή οξειδώσεων ή/και ανεπιθύμητων ζυμώσεων (MLF), με σκοπό την διατήρηση του αρωματικού τους χαρακτήρα στη διάρκεια του χρόνου. Διαφορετικοί πειραματισμοί και έρευνες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D Department) της Enologica Vason, οδήγησαν στη δημιουργία ενός καινοτόμου διαυγαστικού προϊόντος της σειράς Clarito®, του Clarito® Bactoclean.

Το Clarito® Bactoclean αποτελείται από φυσική και επιλεγμένη χιτοζάνη, ιχθυόκολλα και P.V.P.P.

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της Enologica Vason

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

Σωλήνας διπλής στρώσης από πλαστικοποιημένο PVC, χωρίς Ο-φθαλικά άλατα, με χαλύβδινο σπιράλ και ενίσχυση από …

Σωλήνας δύο στρώσεων από μαλακό PVC, εγκεκριμένος για τρόφιμα, με ενσωματωμένο σπιράλ από γαλβανισμένο χάλυβα …

Πλαστικοποιημένος σωλήνας PVC με ενσωματωμένο σπιράλ από γαλβανισμένο χάλυβα, για αναρρόφηση και παροχή υγρών και …

Σωλήνας PVC-PHF με άκαμπτο σπιράλ PVCγια αναρρόφηση και παροχή υγρών τροφίμων και αλκοoλικό τίτλο έως …

Introduction Revello peristaltic pumps are based on the principle of peristalsis according to which the …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ