Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
Αρχική » Τρυγική σταθεροποίηση με χρήση CMC
Print

Τρυγική σταθεροποίηση με χρήση CMC

Η Technovin Καρδάτου, μέσω της συνεργασίας με την Enologica Vason, εισήγαγε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2009 τη CMC ως σταθεροποιητικό έναντι της καταβύθισης των τρυγικών αλάτων στους οίνους. Ας γνωρίσουμε με περιεκτικό και επεξηγηματικό τρόπο τί είναι, σε ποιούς οίνους και πώς (και υπό ποιές προϋποθέσεις) χρησιμοποιείται η CMC.

 

Διαβάστε περισσότερα

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

X-PRO® BATONNAGE Προϊόν από SIY (Special Inactivated Yeasts) μέσω της διαδικασίας X-PRO. Βελτιώνει τα οργανοληπτικά …

Complex and elegant blend of ellagic and catechinic tannins, with specific synergic reactivity with oxygen …

Το X-PRO® LIGHT είναι η λύση για την επιλεκτική απομάκρυνση της ριβοφλαβίνης. Η συνέργεια μεταξύ …

Ενεργός φυτικός άνθρακας, ειδικά επιλεγμένος για την διαύγαση με επίπλευση. Έχει την ιδανική φυσικο-χημική δομή …

Ζωϊκή ζελατίνη με μεσαίο επιφανειακο φορτίο, ιδανική τόσο για τη διαύγαση, όσο και για το …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ