Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, 2025
Αρχική » Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Μια από τις πλέον δύσκολες πτυχές κατά τη διάρκεια της οινοποίησης λευκών οίνων είναι η διατήρηση της “φρεσκάδας” τους και η αποφυγή οξειδώσεων ή/και ανεπιθύμητων ζυμώσεων (MLF), με σκοπό την διατήρηση του αρωματικού τους χαρακτήρα στη διάρκεια του χρόνου. Διαφορετικοί πειραματισμοί και έρευνες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D Department) της Enologica Vason, οδήγησαν στη δημιουργία ενός καινοτόμου διαυγαστικού προϊόντος της σειράς Clarito®, του Clarito® Bactoclean.

Το Clarito® Bactoclean αποτελείται από φυσική και επιλεγμένη χιτοζάνη, ιχθυόκολλα και P.V.P.P.

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της Enologica Vason

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

Μηχανή συσκευασίας και αποσυσκευασίας φιαλών σε κλουβιά, είτε σε όρθια είτε σε οριζόντια θέση. Η …

Αυτόματος παλετοποιητής καρτεσιανού τύπου, διαθέσιμος σε διάφορες διαμορφώσεις και ρυθμίσεις. Πρόκειται για μια συμπαγή μηχανή …

Συσκευές για έλεγχο στάθμης σε φιάλες και ανίχνευση παρουσίας καπακιού. Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί …

Αυτόματη εν σειρά μηχανή για έλεγχο βάρους κιβωτίων, με συμπαγή σχεδίαση και δυνατότητα διαμόρφωσης σε …

Αυτόνομη ή μονάδα σε μορφή συστήματος (Single ή modular machine) – Ταχύτητα: από 500 έως …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ