Τετάρτη, 16 Ιουλίου, 2025
Αρχική » Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Μια από τις πλέον δύσκολες πτυχές κατά τη διάρκεια της οινοποίησης λευκών οίνων είναι η διατήρηση της “φρεσκάδας” τους και η αποφυγή οξειδώσεων ή/και ανεπιθύμητων ζυμώσεων (MLF), με σκοπό την διατήρηση του αρωματικού τους χαρακτήρα στη διάρκεια του χρόνου. Διαφορετικοί πειραματισμοί και έρευνες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D Department) της Enologica Vason, οδήγησαν στη δημιουργία ενός καινοτόμου διαυγαστικού προϊόντος της σειράς Clarito®, του Clarito® Bactoclean.

Το Clarito® Bactoclean αποτελείται από φυσική και επιλεγμένη χιτοζάνη, ιχθυόκολλα και P.V.P.P.

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της Enologica Vason

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

X-PRO® BATONNAGE Προϊόν από SIY (Special Inactivated Yeasts) μέσω της διαδικασίας X-PRO. Βελτιώνει τα οργανοληπτικά …

Complex and elegant blend of ellagic and catechinic tannins, with specific synergic reactivity with oxygen …

Το X-PRO® LIGHT είναι η λύση για την επιλεκτική απομάκρυνση της ριβοφλαβίνης. Η συνέργεια μεταξύ …

Ενεργός φυτικός άνθρακας, ειδικά επιλεγμένος για την διαύγαση με επίπλευση. Έχει την ιδανική φυσικο-χημική δομή …

Ζωϊκή ζελατίνη με μεσαίο επιφανειακο φορτίο, ιδανική τόσο για τη διαύγαση, όσο και για το …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ