Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
Αρχική » Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Αντιοξειδωτική προστασία & μικροβιολογική σταθερότητα

Μια από τις πλέον δύσκολες πτυχές κατά τη διάρκεια της οινοποίησης λευκών οίνων είναι η διατήρηση της “φρεσκάδας” τους και η αποφυγή οξειδώσεων ή/και ανεπιθύμητων ζυμώσεων (MLF), με σκοπό την διατήρηση του αρωματικού τους χαρακτήρα στη διάρκεια του χρόνου. Διαφορετικοί πειραματισμοί και έρευνες του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D Department) της Enologica Vason, οδήγησαν στη δημιουργία ενός καινοτόμου διαυγαστικού προϊόντος της σειράς Clarito®, του Clarito® Bactoclean.

Το Clarito® Bactoclean αποτελείται από φυσική και επιλεγμένη χιτοζάνη, ιχθυόκολλα και P.V.P.P.

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της Enologica Vason

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

Οι κινητοί αναδευτήρες Guth RA χρησιμοποιούνται για την ανάμειξη, την ανάδευση, την κατανομή και την …

Η σειρά γεννητριών αζώτου Oxyswing® Μια σειρά γεννητριών που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και χάρη …

Εμφιαλωτικό και βιδωτικό μαζί Χαρακτηριστικά – Γέμισμα 8 βαλβίδων για πλήρωση με βαρύτητα, πνευματική ανύψωση …

  Aυτόματο εμφιαλωτικό triblock EURO 811-SVP Παραγωγός: Οfficine Pesce Χαρακτηριστικά – Περιστροφικό πληρωτικό 8 βαλβίδων …

Αυτόματο εμφιαλωτικό μονομπλόκ Χαρακτηριστικά – Αυτόματο μονομπλόκ για την εμφιάλωση οινοπνευματωδών ποτών, κρασιών που αποτελούνται …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ