Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
Αρχική » Οίνοι φρουτώδεις

Οίνοι φρουτώδεις

 

Οι διαδικασίες TUTTIFRUTTI® είναι το αποτέλεσμα της επιστημονικής συνεργασίας του R&D τμήματος του Vason Group, με πολλές εταιρίες και ινστιτούτα βιοτεχνολογίας.

Είναι μια συνεχής, ομαδική εργασία, για να συνοψίσουμε τα πάντα σε μία πρόταση, με σκοπό την συγκέντρωση μιας σειράς παρατηρήσεων, εμπειριών και γνώσεων, με σκοπό την δυνατότητα παραγωγής κρασιών τα οποία να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Οι διαδικασίες TUTTIFRUTTI® είναι η φυσική εξέλιξη της διαδικασίας PFP (Precise Fermentation Process), με βάση την οποία προσπαθούμε να πάρουμε από την αλκοολική ζύμωση όλο το δυναμικό της ποικιλίας, δίνοντας στους ζυμομύκητες, πιθανώς κατά περίπτωση και στα γαλακτικά βακτήρια, το κατάλληλο περιβάλλον/υπόστρωμα δράσης.

Προϊόντα όπως οι ζύμες VP5, το ένζυμο Zimafruit, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ενισχύουν τις φρουτώδεις αρωματικές συνιστώσες κάθε ποικιλίας.

Στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι η επιλογή των παραγόντων θρέψης: το V Starter Fruit, το V Starter Premium®, προσδιορίζονται και πλέον αναφέρονται ως ενεργοποιητές τέταρτης γενιάς,  σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο San Michele all’Adige (IASMA).

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με τη διαδικασία TUTTIFRUTTI®

Follow Me

Επιλεγμένα προϊόντα

Σωλήνας διπλής στρώσης από πλαστικοποιημένο PVC, χωρίς Ο-φθαλικά άλατα, με χαλύβδινο σπιράλ και ενίσχυση από …

Σωλήνας δύο στρώσεων από μαλακό PVC, εγκεκριμένος για τρόφιμα, με ενσωματωμένο σπιράλ από γαλβανισμένο χάλυβα …

Πλαστικοποιημένος σωλήνας PVC με ενσωματωμένο σπιράλ από γαλβανισμένο χάλυβα, για αναρρόφηση και παροχή υγρών και …

Σωλήνας PVC-PHF με άκαμπτο σπιράλ PVCγια αναρρόφηση και παροχή υγρών τροφίμων και αλκοoλικό τίτλο έως …

Introduction Revello peristaltic pumps are based on the principle of peristalsis according to which the …

ΟΙΝΟΣ & ΝΟΥΣ