FITOPROTEINA P
Καθαρή πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης (από το είδος του μπιζελιού pisum sativum) με εξαιρετική δράση τόσο στη διαύγαση όσο και στη μείωση της ταννικότητας των οίνων, αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στο καζεϊνικό κάλιο.
FITOPROTEINA XP
Φυτική πρωτεϊνη, εξαιρετική στη διαύγαση και στο «άνοιγμα» της φιλτραρισιμότητας των οίνων.
FLAVOUR 2000
Sacc. cerevisiae, αντοχή σε 15% vol, απόδοση 0,057% vol / gr σακχάρων, θερμοκρασιακό εύρος 14-28 OC. Στέλεχος ιδανικό για την παραγωγή λευκών, ροζέ και κυρίως φρέσκων οίνων, αυξάνει το δευτερογενές αρωματικό δυναμικό του οίνου.
FLAVOUR SAVE
Προϊόν με K2S2O5 (μεταδιθειώδες κάλιο) και L – ασκορβικό οξύ, για την αντιοξειδωτική προστασία του παραλαμβανόμενου γλεύκους.
FLOTTOBENT
Μπετονίτης ειδικός για την διαδικασία διαχωρισμού με επίπλευση.