PREMIUM 3MH
Sacc. cerevisiae, για την παραγωγή σύνθετων, «κομψών» και αρωματικών οίνων, κρυόφιλο στέλεχος, ιδανικό για την έκφραση των θειολικών ενώσεων (3ΜΗ, 3ΜΗΑ) σε ποικιλίες όπως Sauvignon Blanc, Riesling, κ.α.
PREMIUM BLOSSOM
Saccharomyces cerevisiae, στέλεχος για την παραγωγή κομψών και με διακριτικό αρωματικό χαρακτήρα οίνων
PREMIUM CHARDONNAY
Sacc. cerevisiae, αντοχή σε 15% vol, 35-45% αποικοδόμηση μηλικού οξέος, χαμηλή παραγωγή SO2, υψηλή παραγωγή γλυκερόλης, χωρίς προσροφητική δράση επί των ανθοκυανών.
PREMIUM COLOR
Τανίνες για χρήση στα πρώτα στάδια της ζύμωσης/εκχύλισης όπου και αποτρέπουν την οξείδωση των ευαίσθητων ανθοκυανών, όσο και για τα πρώτα στάδια μετά την ζύμωση σταθεροποιώντας το χρώμα και δίνοντας δομή στο κρασί, ουδέτερες γευστικά.
PREMIUM FISH
Καθαρή ιχθυόκολλα (ζελατίνη) από πρώτες ύλες GMO – free.
- προηγούμενη σελίδα ...
- 10 ...
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18 ...30...
- επόμενη σελίδα