JRO

Οι πρώτες εφαρμογές της αντίστροφης ώσμωσης σε γλεύκος από την Ju.Cla.S, χρονολογούνται πίσω στο 1994. Πράγματι, εκείνη τη χρονιά η Ju.Cla.S. εξουσιοδοτήθηκε από αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου, να αναπτύξει και να παρουσιάσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση την αντίστροφη ώσμωση ως νέα τεχνική προς έγκριση.

Το επιστημονικό και ερευνητικό προσωπικό της Enologica Vason σε συνεργασία με την Ju.Cla.S. δημιούργησε το JRO, μια γκάμα συστημάτων κατεργασίας του γλεύκους μέσω αντίστροφης ώσμωσης. Τα συστήματα JRO της Ju.Cla.S. εγγυώνται υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η αγορά του κρασιού αναζητάει και θέλει προϊόντα αρμονικά, γεμάτα, κρασιά αρωματικά, μα πάνω από όλα, κρασιά υψηλής ποιότητας από χρονιά σε χρονιά. Οι διαφοροποιήσεις στις κλιματολογικές συνθήκες, οι τεχνικές οινοποίησης και πολλοί ακόμα παράγοντες, διαμορφώνουν ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο είναι αναγκαία η εύρεση στοχευμένων και συγκεκριμένων ενεργειών, έτσι ώστε να είναι δυνατή η διατήρηση ενός υψηλού παραγωγικού επιπέδου (standards). Επιπλέον, η εμπειρία τόσων ετών, έχει καταστήσει δυνατή την κατασκευή μεμβρανών για χρήση ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε ξεχωριστού προϊόντος. Το JRO χρησιμοποιεί μεμβράνες  νάνο-φιλτραρίσματος, ultra filtration, αντίστροφης ώσμωσης καθώς και τις νέες μεμβράνες NANO και SELECTA.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αξιόπιστες μεμβράνες
  • Υψηλή απόδοση
  • Βελτιστοποίηση με μέγιστη απόδοση πίεσης/μεμβρανών/ροής
  • Εξοικονόμηση ενέργειας

Δείτε περισσότερα εδώ