PREMIUM ROUGE
Sacc. cerevisiae, (επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από το Bordeaux), αντοχή σε 17% vol, απόδοση 0,057% vol / gr σακχάρων, θερμοκρασιακό εύρος 11-30 OC, 25-35% αποικοδόμηση μηλικού οξέος, χαμηλή παραγωγή SO2.
PREMIUM STAB
Ταννίνες για την αντιοξειδωτική προστασία λευκών οίνων, την ενίσχυση της δομής και του όγκου, και επίσης για την σταθεροποίηση του χρώματος σε ερυθρούς οίνους.
PREMIUM SUPERTUSCAN
Sacc. cerevisiae, επιλεγμένο στέλεχος από την Enologica Vason από την περιοχή Sienese Hills της Ιταλίας), αντοχή σε 17% vol, δεν παράγει πτητική οξύτητα, ενώ η πολύ μικρή μείωση του μηλικού οξέος που προκαλεί ευνοεί την μετέπειτα έναρξη της MLF.
PREMIUM TIOL
Sacc. cerevisiae, για την παραγωγή σύνθετων, «κομψών» και αρωματικών οίνων, κρυόφιλο στέλεχος, ιδανικό για την έκφραση των θειολικών ενώσεων (3ΜΗ, 3ΜΗΑ) σε ποικιλίες όπως Sauvignon Blanc, Riesling, κ.α.
PREMIUM TOSTATO
«Μαλακές» ταννίνες από την εκχύλιση γαλλικής δρυός του Limousin, αυξάνουν τις νότες ξύλου, βανίλιας και κακάο.
- προηγούμενη σελίδα ...
- 10 ...
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20 ...30...
- επόμενη σελίδα