Μeccanica Spadoni

Ούμπρια Ιταλία

H Meccanica Spadoni ιδρύθηκε το 1951 και είναι μία από τις πρωτοπόρες κατασκευαστικές εταιρείες φίλτρων και συστημάτων φιλτραρίσματος και ψύξης υγρών, καθώς και φίλτρων για υδάτινα απόβλητα από βιομηχανική χρήση.

Σήμερα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες και στο χημικό και το φαρμακευτικό κλάδο. Χάρη σε μια δημιουργική ομάδα λαμπρών ειδικών, η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει στην κατοχή της πολλές εγγεγραμμένες πατέντες, αναγνωρισμένες παγκοσμίως. Απολαμβάνει επίσης δυναμική παρουσία στη διεθνή αγορά όχι μόνο με τα διαχρονικά προϊόντα της, αλλά πιο πρόσφατα, και ως αποτέλεσμα αξιόλογης έρευνας και επένδυσης στον τομέα ψύξης υγρών, με συστήματα ψύξης υγρών και με συστήματα ποιοτικής αναβάθμισης σε γραμμές παραγωγής μπίρας.

Η Spadoni αναβαθμίζει την παραγωγή της ανά τακτά διαστήματα και παρουσιάζει νέες προτάσεις στην αγορά, προτάσεις που ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από:
- σεβασμό στο χρόνο παράδοσης που έχει αναλάβει
- περηφάνια για το επίπεδο ποιότητας αυτού που παραδίδει
- service μετά την πώληση
- ανταγωνιστικότητα στην τιμή, αλλά ποτέ εις βάρος της ποιότητας.

Η εταιρεία βασίζεται σε ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων με πωλητές-ειδικούς που καλύπτουν τις βιομηχανίες του οίνου, του ζύθου, των βρώσιμων ελαίων, των φρουτοχυμών και των σιροπιών, των οινοπνευματωδών, των φαρμακευτικών προϊόντων, των γαλακτοκομικών και των συστημάτων φιλτραρίσματος υδάτινων αποβλήτων.

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα του προμηθευτή.

Ιστοσελίδα προμηθευτή: www.spadoni.it