Φίλτρα εφαπτομενικής διήθησης MFTS

Το MFTS (εφαπτομενικό φίλτρο με σπειροειδείς μεμβράνες από PVDF) γεννήθηκε μέσα από δεκαετίες εμπειρίας του τεχνικού προσωπικού μας, το πρώτο στη βιομηχανία κρασιού που πίστεψε στην επιτυχία της εφαπτομενικής διήθησης, ενώ σταδιακά και μέχρι τις ημέρες που διανύουμε, η αποδοχή και η εδραίωση των αποτελεσμάτων της διαδικασίας, είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον οινολογικό κόσμο.

Η φάση πειραματισμού και των δοκιμών γίνεται απ ‘ευθείας από τα ερευνητικά εργαστήρια μας, χάρη σε δύο μηχανήματα (πιλοτικό και βιομηχανικό), με τα αποτελέσματα των εφαρμογών τους να μας δίνουν συνεχώς πολύτιμες τεχνικές πληροφορίες για το (ευρύ) φάσμα των χρησιμοποιούμενων υλικών, με σκοπό την επιλογή του πλέον κατάλληλου για κάθε πελάτη. Αυτή η ιδιαιτερότητα (σύνδεση δοκιμών με την παραγωγή και η εξαγωγή αποτελεσμάτων) και ο συγκεκριμένος τρόπος δουλειάς της JUCLAS srl, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες των οινοποιείων με εξειδικευμένα προϊόντα και υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το MFTS γεννήθηκε με την σκέψη και την απαίτηση ότι η συσκευή θα πρέπει να έχει αντοχή στη χρήση στο χρόνο, το υλικό φιλτραρίσματος είναι πιθανό να αλλάξει και η JUCLAS srl θα είναι πάντα έτοιμη να προτείνει το κατάλληλο υλικό. Η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών υλικών εξασφαλίζεται με τη χρήση universal housing, συμβατά με τα αντίστοιχα διαθέσιμα υλικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ