Στο Ηράκλειο της Κρήτης το Μάρτιο

Aπό τα Μέγαρα στο Ηράκλειο με Xρυσό Xορηγό την Τechnovin για δεύτερη συνεχή χρονιά

Στην Technovin, υποστηρίζουμε τους κρητικούς οινοπαραγωγούς εδώ και χρόνια. Επισκεπτόμαστε συχνά τον πανέμορφο αυτόν παράδεισο με τις αξεπέραστες φυσικές του ομορφιές και τα εκλεκτάγαστρονομικά και οινικά του προϊόντα.
Το 2013, τιμήσαμε, ως Χρυσός Χορηγός, τόσο το Δίκτυο Οινοποιών Ηρακλείου που διοργανώνει την έκθεση κρητικού κρασιού «Οινοτικά» όσο και καθέναν από τους κρητικούς οινοπαραγωγούς που συμμετείχαν.
Τα Οινοτικά 2014 γιορτάζονται φέτος στις 15, 16 και 17 Μαρτίου και η Technovin συμμετέχει ωςΧρυσός Χορηγός υπογραμμίζοντας τη σημασία του κρητικού κρασιού.

Η δημοφιλής παγκρητική έκθεση/εκδήλωση πραγματοποιείται στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2014 στο Ηράκλειο στο χώρο «Κήπος των Αισθήσεων», Μαλάδες Ηρακλείου
και είναι ανοικτή σε όλους τους οινόφιλους το Σάββατο και την Κυριακή15 και 16 Μαρτίου 2014, από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ ενώ τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα, αποκλειστικά για επαγγελματίες του κλάδου παραγωγής και διάθεσης.

Με αυτή τη συμμετοχή/χορηγία, μάς δίνεται η ευκαιρία
– να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις του κλάδου παγκοσμίως, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Technovin
– να σας γνωρίσουμε από κοντά αν είστε καινούργιος στο χώρο
Κακά τα ψέμματα: Εύκολο και άμεσο το διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ανθρώπινη επαφή… Ειδικά όταν πρόκειται για το κρασί το κρητικό που έχει «ανέβει» σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, αλλά και για τη συλλογική προσπάθεια που κάνει το νησί να αναγνωριστούν τα εκλεκτά κρασιά του στην παγκόσμια αγορά.
Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Οινοτικά», επισκεφτείτε το www.winesofcrete.gr