Πρώτος διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας ελληνικού αμπελώνα

Μία πρωτοβουλία της Technovin για να αναδείξουμε μαζί την ομορφιά της ελληνικής γης και συγκεκριμένα του ελληνικού αμπελώνα. Σας καλούμε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που οργανώνουμε και να μας στείλετε ερασιτεχνικές φωτογραφίες του δικού σας αμπελώνα.

Μπορείτε να στείλετε υλικό μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2012. Η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί επίσης στις 30 Οκτωβρίου 2012. Η νικήτρια φωτογραφία, καθώς και ο δημιουργός της και το θα εμφανιστούν εδώ στις 10 Δεκεμβρίου 2012.

Η κάθε φωτογραφία που θα στείλετε να είναι αρχείο jpg, RGB, max 800 pixels wide, 72dpi και πρέπει να ταυτίζεται από την περιοχή του αμπελώνα, την ημερομηνία που τραβήχτηκε, καθώς και το όνομα του/της φωτογράφου, π.χ. Γυμνό Νεμέας, 28.08.12, Γιάννης Ιωάννου.

Ο/η κάθε επίδοξος φωτογράφος μπορεί να στείλει έως και 5 διαφορετικές φωτογραφίες. Το θέμα μπορεί να είναι το ίδιο, αλλά να αλλάζει η εποχή η η προοπτική ή η ώρα φωτογράφησης).

Βάλτε λοιπόν τα φωτογραφικά σας δυνατά και δείξτε και σε όλους εμάς γιατί τα δικά σας αμπέλια είναι τα πιο όμορφα!

Ο διαγωνισμός Technovin είναι ανοικτός σε όποιον εργάζεται ή είναι ιδιοκτήτης οινοποιείου ή έχει άμεση σχέση με κάποιο οινοποιείο ή αμπελώνα στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός Technovin δεν είναι ανοιχτός σε επαγγελματίες φωτογράφους.