Η Τechnovin, Χρυσός Χορηγός στα «Οινοτικά»

Στην Technovin, υποστηρίζουμε τους κρητικούς οινοπαραγωγούς εδώ και χρόνια.

Επισκεπτόμαστε συχνά τον πανέμορφο αυτό παράδεισο με τις αξεπέραστες φυσικές του ομορφιές και τα oνoμαστά γαστρονομικά και οινικά του προϊόντα. Όμως για πρώτη φορά δίνουμε το παρών εδώ ως χορηγός:

Tιμούμε τόσο το Δίκτυο Οινοποιών Ηρακλείου που διοργανώνει την έκθεση κρητικού κρασιού «Οινοτικά 2013» όσο και καθένα από τους κρητικούς οινοπαραγωγούς που συμμετέχουν σε αυτήν.

Η δημοφιλής παγκρητική έκθεση/εκδήλωση πραγματοποιείται στις 2, 3 και 4 Μαρτίου 2013 στο Ηράκλειο στο χώρο «Κήπος των Αισθήσεων», Μαλάδες Ηρακλείου και είναι ανοικτή σε όλους τους οινόφιλους το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Μαρτίου 2013, από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ ενώ τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, αποκλειστικά για επαγγελματίες του κλάδου παραγωγής και διάθεσης.

Με αυτή τη συμμετοχή/χορηγία, μάς δίνεται η ευκαιρία
(α) να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις του κλάδου παγκοσμίως, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Technovin και
(β) να σας γνωρίσουμε από κοντά αν είστε καινούργιος στο χώρο.

Κακά τα ψέμματα: Εύκολο και άμεσο το διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ανθρώπινη επαφή…

Ειδικά όταν πρόκειται για το κρασί το κρητικό που τελευταία «ανεβαίνει» σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, αλλά και για τη συλλογική προσπάθεια που κάνει το νησί να αναγνωριστούν τα εκλεκτά κρασιά του στην παγκόσμια αγορά. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση/εκδήλωση «Οινοτικά», επισκεφτείτε το www.winesofcrete.gr

Eπάνω: Τοιχογραφία από το Παλάτι στην Κνωσό (2100-1700π.Χ.), με ψηφιακή επεξεργασία
Aριστερά: Aμπέλια στην Κρήτη σήμερα