Αποτελέσματα: 186
epernay-2-web1

EPERNAY 2

Sacc. cerevisiae, αντοχή σε 15% vol, απόδοση 0,058% vol / gr σακχάρων, θερμοκρασιακό εύρος 12-30 OC. Κρυόφιλο στέλεχος, ιδανικό για ζυμώσεις σε χαμηλές και ελεγχόμενες θερμοκρασίες, παράγει εστέρες συνεισφέροντας με ανθικές νότες.

EVY RED

«Βασική» ζύμη για την ερυθρή οινοποίηση με αρωματικό χαρακτήρα δευτερογενών αρωμάτων της αλκοολικής ζύμωσης.

EVY WHITE

«Βασική» ζύμη για την λευκή οινοποίηση με αρωματικό χαρακτήρα δευτερογενών αρωμάτων της αλκοολικής ζύμωσης.

extrared-l-1kg-web1

EXTRARED L

Πηκτινολυτικό ένζυμο για την ερυθρή οινοποίηση, με δράσεις PG, PL, κυτταρινάσης και ημικυτταρινάσης στο τέλος της ζύμωσης/εκχύλισης.

FITOFERM LINEA WANAX

Σύνθετο σκεύασμα με διαυγαστική και σταθεροποιητική δράση, χρησιμοποιείται προζυμωτικά και συνεισφέρει τόσο στη πρωτεϊνική όσο και στη φαινολική σταθεροποίηση του τελικού προϊόντος.