Αποτελέσματα: 188

BAYANUS PC

Sacc. bayanus, θερμοκρασιακό εύρος 11-30 OC. Στο τέλος της ζύμωσης, η παραμονή με τις ζύμες, συνεισφέρει στον χαρακτήρα «ψημένου» ψωμιού (bread crust hints).

BIOCIDA V05

Διάλυμα παρακετικού οξέος και H2O2. Ιδανικό για την αποστείρωση εμφιαλωτικών μηχανημάτων, δεξαμενών, σωληνώσεων.

BOOSTER ACTIV PREMIUM

Ενεργοποιητής ζύμωσης και θρεπτικό υλικό, με βάση τα κυτταρικά τοιχώματα ζυμών, θειαμίνη και φυτικά βοηθητικά μέσα φιλτραρίσματος (ίνες κυτταρίνης), για χρήση από το μέσον της ζύμωσης και έπειτα.

CARBOCROMOS

Φυτικός ενεργός αποχρωστικός άνθρακας, υψηλού βαθμού καθαρότητας, από ξύλο θαλασσινού πεύκου.

CASTANEA

Ελλαγιτανίνες , οι οποίες παραλαμβάνονται από συγκεκριμένα είδη καστανιάς, με ειδική διαδικασία και χρήση υδραλκοολικού διαλύματος. Συνεισφέρουν στη σταθεροποίηση του χρώματος των ερυθρών οίνων, ενώ δίνουν ταυτόχρονα μεγαλύτερη αντοχή στις οξειδώσεις.