technovin-main-image

Φωτογραφίες

Η Technovin Καρδάτου ιδρύθηκε το 1987 στα Μέγαρα από τον Γιώργο Καρδάτο και τη Μαρία Βόρδου.

Αντικείμενό της:
- η εισαγωγή και η εμπορία εξοπλισμού και αναλώσιμων του οινοποιητικού κλάδου
- η υποστήριξη της λειτουργίας αυτού του εξοπλισμού στο χώρο των οινοποιείων (πρωτόγνωρη και ανεκτίμητη για την εποχή και σήμερα άκρως απαραίτητη ή υποχρεωτική)
- η εισαγωγή και η διαχείριση μεταχειρισμένων μηχανημάτων

Σκοπός μας ήταν να καλύψουμε το κενό αρτιότητας εγκαταστάσεων που υπήρχε στο χώρο των ελληνικών οινοποιείων με νέα τεχνολογία. Ακολουθώντας τις πρωτοποριακές τάσεις της Ιταλίας, υποστηρίξαμε την πλήρη αξιοποίηση της παραγωγής, ενημερώνοντας οινοποιούς και οργανώνοντας οινοποιητικές μονάδες σε όλη χώρα. Παράλληλα, ενθαρρύναμε, οργανώσαμε και βοηθήσαμε Έλληνες οινοπαραγωγούς να εξαγάγουν υποπροϊόντα τα οποία, μέχρι τότε, έμεναν ανεκμετάλλευτα.

Θέλοντας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τη ζώνη παραγωγής με σωστές επιλογές εξοπλισμού, με φρέσκια αντίληψη και με έμφαση σε μικρές παραγωγικές μονάδες, από το 1991 ξεκινήσαμε δυναμικά την εισαγωγή και την εμπορία καινούριων μηχανημάτων, που καλύπτουν:
- την παραλαβή και την επεξεργασία σταφυλιών
- την επεξεργασία γλεύκους
- την επεξεργασία και την εμφιάλωση κρασιού
- την τυποποίηση και τον εγκιβωτισμό φιαλών

Χτίσαμε ένα άρτιο δίκτυο-μωσαϊκό προμηθευτών όχι μόνο πάνω σε σχέσεις οικονομικών συναλλαγών, αλλά και στην πίστη μας στην ποιότητα, στην αλληλοεξυπηρέτηση και στη μεταφορά σημαντικών πληροφοριών και εμπειριών και φυσικά σε σχέσεις εταιρικού ήθους και εμπιστοσύνης. Φροντίζουμε το δίκτυο αυτό να εμπλουτίζεται, να ανανεώνεται και να διευρύνεται ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά και αποτελεσματικότερα τις ποικίλες και μεταβλητές ανάγκες του κλάδου μας.

Το 2004 ξεκινήσαμε συνεργασία με το γαλλικό οίκο Adour για την προμήθεια των ξακουστών του δρύινων βαρελιών και με δυνατότητα παραγγελίας VIP. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εγκατασταθήκαμε σε ενιαίο ιδιόκτητο κτίριο 1.600 τ.μ. στα Μέγαρα, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες λειτουργίας και της λειτουργικότητάς μας, με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αποθηκευτικούς χώρους, χώρους επισκευών/service καθώς και τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης.

Το 2007 η διάθεση των ποιοτικών οινολογικών προϊόντων του διάσημου οίκου Vason Group από εμάς γίνεται συστηματική και εκτενής. Με αυτή την κίνηση-κλειδί εξασφαλίσαμε και την πλέον αξιόπιστη εργαστηριακή υποστήριξη του προμηθευτή-κολοσσού, όταν αυτό μας ζητηθεί από οποιονδήποτε πελάτη μας.

To 2008 ξεκινήσαμε συνεργασία με κατασκευαστές ετικετέζων.

Το 2010 ξεκινήσαμε συνεργασία με κατασκευαστές πλυντηρίων φιαλών και τελάρων, πλυστικών βαρελιών, καθώς και με τη Metal Inox, κατασκευάστρια εταιρεία αποστακτήρων υψίστης ποιότητας, ένα από τα μοντέλα της οποίας προμηθεύσαμε σε οινοπαραγωγό στην Πελοπόννησο.

Σήμερα, οι συνεργασίες μας αριθμούν περί τους τριάντα κορυφαίους προμηθευτές, ο καθένας με υπηρεσίες, συμπεριφορά και προϊόντα που ξεχωρίζουν. Προέρχονται κυρίως από την Ιταλία, αλλά και από την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Με τη σωστή διαχείριση της συσσωρευμένης πείρας όλων μας στην Technovin, παρέχουμε στους Έλληνες οινοπαραγωγούς όχι μόνο τη διαφορετικότητά τους, αλλά και τη διαχρονικότητα εξαιρετικών κλασικών μοντέλων, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουμε όλες τις ολοκαίνουριες, έξυπνες, εργονομικές και επιθυμητές λύσεις, την ίδια στιγμή που αυτές λανσάρονται στην παγκόσμια αγορά. Eπιπλέον, αγκαλιάζουμε επίκαιρους τομείς, όπως η ανακύκλωση, τα «πράσινα» προϊόντα, η οικονομία κατανάλωσης ενέργειας και το διαδίκτυο, και ενημερωνόμαστε για όλη τη δυναμική που εξελίσσεται γύρω από θέματα που αφορούν και επηρεάζουν έμμεσα και άμεσα τον κλάδο μας.

Χάρη στη διαίσθησή μας να επιλέγουμε σωστούς συνεργάτες και στη διάθεσή μας να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας, τόσο με εύκολα όσο και με δύσκολα θέματα, είμαστε σχεδόν πάντα ένα βήμα μπροστά, για να είναι κι αυτοί άλλο ένα!

Η Technovin, γνωστή για την αξιοπιστία της, σας προσφέρει:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε βάθος χρόνου για αναβάθμιση μονάδας που λειτουργεί καθώς και για δημιουργία μονάδας από την αρχή, ανεξαρτήτου μεγέθους, με την ακόλουθη διαδικασία:
- μελέτη, έρευνα, παρουσίαση ολοκληρωμένου project plan
- επαφή και συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία και τον ενδιαφερόμενο
- συμφωνία παραγγελίας, υλοποίηση παραγγελίας, παράδοση και λειτουργία στο χώρο του πελάτη.

Εισαγωγές οινοποιητικού εξοπλισμού και έγκαιρη και έγκυρη φόρτωση-εκφόρτωση

Δυνατότητα παράδοσης σε οινοποιητικές μονάδες με ιδιόκτητα μέσα, σε ακτίνα έως 100 χλμ. από την έδρα μας. Άμεση παράδοση σε πρακτορεία Αθηνών με προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Υποστήριξη, knowhow και συμβουλές για troubleshooting σε καθετί που σας έχουμε προμηθεύσει ανά πάσα στιγμή και κυρίως σε περιόδους αιχμής, με επαφή προφορική, ηλεκτρονική, ή διαδραστική με την κατασκευάστρια εταιρεία ή με επίσκεψή μας στο χώρο σας.

Yπηρεσίες εξαγωγής γλεύκους και εισαγωγής ανακαθαρισμένου/συμπυκνωμένου γλεύκους.

Διαβάστε περισότερα..